Kolla vad vi har på lager!
  Transportbilar

  På transportbilssidan finns det ett brett program av modeller för att passa Dig och dina individuella behov. Citroen har modellerna Nemo, Berlingo, Jumpy samt Jumper, allt för att passa ditt transportbehov.Vår strävan är alltid att du som kund ska känna dig trygg vid ett ev. bilköp och vi erbjuder dig som privatperson och företag finanseringsförslag både på leasing (för företagaren) och avbetalning för att ni ska få en så optimal lösning som möjligt.Vi har ett bra samarbete med DnB NOR där vi finanserar bilarna.Varmt välkommen in för att provköra eller hämta broschyrer!

  DnB Nor

  Vi kan erbjuda ett av marknadens mest förmånliga billån när du köper en ny eller begagnad bil av oss. Genom att välja lånetid och kontantinsats kan du själv påverka månadskostnaden.

  DnB Nor

  Citroen

  Märkena vi idag för är Citroen som ligger väldigt långt fram vad gäller teknik och utrustning men framför allt ur miljösynpunkt med sina olika miljöklassade bilmodeller.Citroen erbjuder ett flertal personbilsmodeller samt transportbilar och du kan läsa mer om varje enskild modell för att se vilken som passar just Dig. Företaget har varit med länge och har en ambition att köpa och sälja bilar i bra kondition. För att sätta dig och din trygghet i fokus har vi samarbetspartners där vi kan lämna upp till ett års garanti på begagnade bilar.

  AB Svensk Bilgaranti

  AB Svensk Bilgaranti är specialiserade på att utveckla garantier till bilbranschen. De erbjuder auktoriserade och anslutna bilhandlares kunder att vid köp av en kvalitetstestad bil få ett tryggare bilköp.

  Svensk Bilgaranti