Om oss

om oss

Med över 65 år i branschen har vi den erfarenhet, kompetens och expertkunskap för att kunna vara ditt trygga val när du ska köpa bil. 

Vårt motto är att Du som kund ska känna dig helnöjd med din nya bil. Nöjda kunder är återkommande kunder och vi har många kunder som återkommer just på grund av den service, kompetens och expertkunskap vi har gett till kunderna.

Välkommen in till oss och provkör!

I vår fullserviceverkstad samt plåtverkstad tas din bil om hand på bästa sätt. Hos oss kan du vara säker på att du får en trygg service av alla bilmärken – Vi är auktoriserade på Ford, Citroen. Vi har också ett brett utbud av däck och fälgar. Vi är också en godkänd AC reparatör för alla bilmärken.

Du är alltid varmt välkommen att lämna din bil hos oss!

Tryggt och säkert

Vi vill ha 100% nöjda kunder

Hög kunskap och kompetens

Finansiering

Fordkortet

Det finns många poäng med ett FordKort. Du får kontinuerligt förmånliga erbjudanden, bra villkor på FordFörsäkring och kan dela upp betalningen på 24 månader. Varje krona du handlar för på FordKortet hos din Fordhandlare, ger en poäng. Varje gång du samlat ihop till 2 500 poäng får du en bonuscheck på 150 kr med nästa faktura.

Citroënkortet

Citroenkortet ger dig möjlighet att dela upp dina betalningar både vid ett bilköp och vid ett verkstadsbesök.

Kortet kostar inget att öppna och har ingen årsavgift. Citroenkortet ger dig också 2% bonus och möjlighet att enkelt dela upp betalningen för t.ex. service, däck och tillbehör på Citroen.

Du kan välja 4 månader utan avgifter eller dela upp till 12 månader med en uppläggningsavgift och avi kostnad per månad. Kreditgräns 50 000 kr.

Citroenkortet är ett samarbete med Nordea Finans och är ett rent kundkort utan koppling till någon kreditkortsoperatör.

DNB Finans

Vi kan erbjuda ett av marknadens mest förmånliga billån när du köper en ny eller begagnad bil av oss. Genom att välja lånetid och kontantinsats kan du själv påverka månadskostnaden.